به گزارش خبرنگار مهر، رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهرستان گناوه در این همایش ضمن تقدیر و تشکر از کلیه نهادها و ارگانهایی که در همه گیری کووید ۱۹ جانفشانی کرده و مدافعین سلامت را همراهی کردهاند اظهار داشت: بی شک سلامت کارکنان، پویایی و بالندگی سازمان را در پی خود دارد، ما اگر بخواهیم به هدف خود که همانا تعالی سلامت و بهداشت یکایک مردم شهرمان است برسیم در وهله اول باید مراقب سلامت کارکنان خودمان باشیم.
عصمت حیدری افزود: روزهای اول پاندومی کرونا به دلیل عدم آگاهی عمومی خانوادهها تمایلی به مراقبت از بیماران خود نداشتند و حتی برای انتقال بیمار خود به بیمارستان از وسایل شخصی خود استفاده نمیکردند، در این شرایط همکاران ما با حداقل تجهیزات به مراقبت و پرستاری از این بیماران پرداختند.
وی افزود: حتی همکاران ما در بهداشت محیط در امر تدفین متوفیان کرونا همکاری کردند در حالی که خانوادهها تمایلی به این کار نداشتند.
حیدری با یادآوری روزهای نبود واکسن در کشور و فوت دردناک همشهریان بیان داشت: همکاران ما پیکهای کرونا با کمبود کشوری دارو و سرم در کنار پر شدن تختهای بیمارستانی و افزایش تعداد بیماران سرپایی که برای نمونه گیری و تست کووید مراجعه میکردند را پوشش دادند.
وی با اشاره به واکسیناسیون کووید ۱۹ بیان داشت: اوایل آغاز واکسیناسیون عمومی علیه کووید ۱۹ ما ۴ سالن واکسیناسیون فعال داشتیم که نیاز به تأمین نیرو و پشتیبانی داشتند.
حیدری ضمن تشکر از امامان جمعه گناوه و ریگ و خیرین سلامت و مسئولین شهرستانی گفت: بخش عمدهای از تجهیزات سالنهای واکسیناسیون توسط خیرین و مردم تأمین ولی پشتیانی و راه اندازی این سالنها توسط پرسنل بهداشت و درمان شهرستان انجام گرفت. خوشبختانه ۸۰ درصد مردم شهرستان گناوه واکسینه شدهاند و اکنون شاهد آرامش نسبی بعد از آن دوران سخت در شهرستان هستیم.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه اظهار داشت: هفته سلامت فرصتی است از زحمات این عزیزان قدردانی شود.
آغاز پاندومی کرونا شبیه روز محشر بود
فرماندار شهرستان گناوه در همایش تجلیل از مدافعان سلامت که به مناسبت هفته سلامت در شهرستان گناوه برگزار شد عنوان داشت: پاندمی کرونا چیزی شبیه روز محشر بود که پدر از فرزند خود فراری بود و همه از یکدیگر دوری میکردند، در آن روزها کادر بهداشت و درمان با جانفشانی و از خودگذشتگی به مراقبت و پرستاری از مبتلایان کووید ۱۹ پرداختند.
محمدتقی صفری با تشبیه مجاهدت مدافعین سلامت به رزمندگان هشت سال دفاع مقدس اظهار داشت: در روزهای جنگ تحمیلی که اکثریت کشورهای دنیا در کنار رژیم بعثی عراق به کشور ما تعدی کرده بودند، مردم ما بدون هیچ پشتوانه و با دست خالی بدون هیچ آموزش جنگی به دفاع از کشورمان پرداختند و نگذاشتند یک وجب از این خاک از دستمان برود، مدافعین سلامت نیز همانگونه ایثارگرانه با دستهای خالی به جنگ ویروسی ناشناخته رفتند و رشادت این عزیزان در امر مبارزه با ویروس منحوس کرونا در حافظه تاریخی این کشور ثبت شده است.
صفری افزود: خوشبختانه با واکسیناسیون گسترده در سطح کشور شاهد آرامش نسبی و کاهش چشمگیر موارد مرگ در اثر ابتلاء به کرونا هستیم.
فرماندار شهرستان گناوه بیان داشت: انقلاب اسلامی خدمات گستردهای به مردم در همه زمینهها خصوصاً بهداشت و درمان کرده است و امروزه در گناوه ما شاهد امکانات درمانی نسبتاً مطلوبی در شهرستان هستیم. چند دهه پیش تنها امکان درمانی در این شهرستان یک مرکز بهداری با یک پزشک هندی بود.
وی عنوان داشت: مردم شهرستان شایسته داشتن امکانات و رفاه بیشتری هستند و ما همه تلاشمان را خواهیم کرد تا برای این مردم رفاه بیشتری خصوصاً در بخش بهداشت و درمان آماده کنیم.
همزمان با این همایش جشنواره غذای سالم برای عموم برگزار شد و شرکت کنندگان با تهیه یک وعده غذای سالم به ترویج فرهنگ تغذیه سالم پرداختند.
همچنین از کارکنان بهداشت و درمان و بیمارستانهای گناوه در زمان همه گیری کرونا تقدیر شد.
نظر شما